HTML

matepapp

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Miért nem engeditek a seonyár2008 versenyt?

2008.04.06. 12:38 :: pappmt

Nem értem vazzeg! Eddig minden seo versenyen indultak a versenyzők ingyenes blogszolgálatóknál regisztrált blogokkal és lássuk be, hogy annak idején nem zavarta az egyik szolgáltatót sem! Nem szóltak bele, nem törölték a létrehozott blogokat! Erre nemrég megrendezték a 2. fizetős keresőoptimalizálási versenyt, és 1-2 nap múlva azon veszem észre magam, hogy törölték a blogomat, melyben több órás munkám volt benne a linképítéssel együtt számítva. Valakinek ezért elment a kedve az újrakezdésről, de vannak olyanok, mint például Én akiknek csak mégnagyobb lett az elszántságuk a verseny kapcsán!

Nem tudom, hogy melyik idióta blogszolgáltató találta ki elsőnek ezt a nagyon rossz ötletet, hogy keresztbe tesznek a versenyzőknek, de szerintem kurvára nagy hülyeséget csináltak! Nem is értem, hogy mi lehetett az indok amiért ilyen szigorúan felléptek egy egyszerű seo verseny ellen!? Ez csak reklám nekik, hogy milyen jó keresőbarát szolgáltatásuk van. Nem hiszem, hogy nagyobb szemét lenne 1 seo versenyre készült blog, mint egy évek óta nem szerkesztett, esetleg csak kamuból írt blog, mely csak azért tartalmaz bejegyzéseket, hogy adsense bevételeket szerezzenek! Csak ennyit akartam...

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matepapp.blog.hu/api/trackback/id/tr16413433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.04.06. 15:57:50

szerintem meg teljesen ertheto. vagy nem birja el a rendszeruk azt, hogy most hirtelen megnovekszik a blogok szama, vagy valami uzleti erdekuk fuzodik hozza.

matepapp · http://seonyar2008mate.blog.extra.hu 2008.04.06. 16:18:44

Milyen üzleti érdekük fűzödhet hozzá!? Nevetséges...
Nem bírja el a rendszerük? Mit nem bír el? + 10 blogot nagyjából... Naponta 100 blog is nyílhat 1 ilyen nagy szolgáltatón... Az egész egy nagy baromság!!

prezzey · http://www.prezzey.net 2008.04.06. 23:02:25

Mondjuk az, hogy a Google jó és érdekes blogokat mutasson az ő domainjükről, nem pedig tartalom nélküli hülyeségeket?

A másik pedig az, hogy ez egy pénzdíjazásos verseny, és egy csomó ingyenes blogszolgáltató keményen korlátozza, hogy kereshetsz-e pénzt a blogoddal (habár nem mind).

Azzal ne érvelj, hogy normális használat során a webező nem botlik bele a seonyár blogokba, mert ez nem igaz. Pl. én is úgy vagyok itt, és meglehetősen mérges vagyok, mert egy érdekes link feedet tesznek tönkre éppen a lelkes SEO-sok.

oszti 2008.04.07. 13:26:19

Szerintem érthető. Az, hogy jó helyen végzel a blog.hu érdeme lenne.
Ugyanis "keresőoptimalizálni" szinte alig kell az ilyen oldalakat, aztán felkérnek, hogy menedzseld le egy weblap seo kampányát és fogalmad sem lesz róla mit kellene tenned.

matepapp · http://seonyar2008mate.blog.extra.hu 2008.04.07. 15:46:01

Nem hiszem el, hogy ilyen sokan a verseny ellen vagytok! :(

Prezzey: Szerintem lehet 1 seonyár2008 verseny blog is jó és érdekes! Amúgy kik azok a SEO-sok? :D Azokra gondolsz akik indultak a versenyen? Nem tudom ezket a pénzkeresési dolgokat, de miért bántaná a szolgáltatókat, hogy valaki pénzt kap azért, mert blogol?

Oszti: Igazad van, hogy egyszerűbb 1 blogot indítani a seo versenyeken, de azért az túlzás, hogy a blog.hu vagy más szolgáltató érdeme lenne a Te jó helyezésed..

seonyár2008-SEOVERSENY 2008.04.15. 17:20:09

Éppen az előbb szálltam volna be a seonyár2008 versenybe, de most látom itt ezen a blogon, hogy a blog.hu törtli a seonyár2008 blogokat! Ez tényleg igaz? TÉNYLEG?

matepapp 2008.04.15. 18:09:14

Tényleg törli a blogokat a blog.hu és az ismertebb blogszolgáltatók többsége is, de azért van még 1 pár jó ingyenes lehetőség! Pl.: blogol.hu
süti beállítások módosítása